Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Starea Lui Mihai Constantinescu

Starea Lui Mihai Constantinescu

Mihai constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a avut probleme de. Soția marelui artist a dat primele declarații despre starea acestuia care este internat în spital.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Soția lui mihai constantinescu a făcut noi declarații despre starea de sănătate a artistului, aflat în moarte cerebrală după ce a suferit două a stat destul de mult până a venit salvarea, a declarat simona secrier, soţia acestuia, potrivit mediafax. În anul 2008, artistul a fost suspus unei intervenții de după aceste două operații, mihai constantinescu slăbise foarte mult, iar suferința și oboseala i se citeau pe chipul lui. Christian silva/jurnalul national mihai constantinescu.

Starea Lui Mihai Constantinescu Artistul A Suferit Un Al Treilea Stop Cardio Respirator
vizitati articolul complet aici : https://www.cancan.ro/starea-lui-mihai-constantinescu-artistul-a-suferit-un-al-treilea-stop-cardio-respirator-20000142
Sunt vești proaste pentru familia lu mihai constantinescu. Fosta soție a artistului, mihaela, a mărturisit că starea de sănătate a acestuia este mai bună. Mihai constantinescu se află în comă, la secţia de terapie intensivă a spitalului floreasca din capitală şi toată lumea aşteaptă veşti de la apropiaţii săi, privind starea mihai constantinescu are o proteză biologică în pozitie mitrală, o proteză biologică în poziţie aortică (2018), o proteză biologica.

Starea de sănătate a lui mihai constantinescu.

Soția marelui artist a dat primele declarații despre starea acestuia care este internat în spital. Christian silva/jurnalul national mihai constantinescu. Ma intalnesc zilnic cu simona.

Pentru mihai, eu, simona si cativa prieteni suntem familia lui. Mihai constantinescu, în vârstă de. Medicii spun că artistul este în stare stabilă, dar gravă și, de asemenea, sunt rezervați în ceea ce privește șansele de supraviețuire ale cântărețului.

Ultimele Detalii Despre Starea De Sănătate A Lui Mihai Constantinescu Spynews Ro
vizitati articolul complet aici : https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/ultimele-detalii-starea-sanatate-mihai-constantinescu-205415.html
Mihai constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a avut probleme de. Soția lui mihai constantinescu a făcut noi declarații despre starea de sănătate a artistului, aflat în moarte cerebrală după ce a suferit două a stat destul de mult până a venit salvarea, a declarat simona secrier, soţia acestuia, potrivit mediafax. Pentru mine este o stare de disperare.

Fosta soție a artistului, mihaela, a mărturisit că starea de sănătate a acestuia este mai bună.

Pentru mihai, eu, simona si cativa prieteni suntem familia lui. Medicii spun că artistul este în stare stabilă, dar gravă și, de asemenea, sunt rezervați în ceea ce privește șansele de supraviețuire ale cântărețului. Medicii au acordul familiei lui mihai constantinescu să ofere informații despre starea acestuia de sănătate, însă, cristi brancu a reușit să afle detalii problemele de sănătate ale cântărețului mihai constantinescu nu sunt un secret pentru rudele și fanii săi.

Mihai constantinescu a fost internat luni seară la spitalul floreasca, după ce a suferit un stop cardiac. La spital a fost echilibrat hemodinamic dar starea lui a rămas în continuare una gravă. Soția lui mihai constantinescu, simona secrier a făcut declarații despre starea de sănătate a artistului.

Unde Va Fi Inmormantat Mihai Constinescu Kanal D Romania
vizitati articolul complet aici : https://www.kanald.ro/artistul-mihai-constatinescu-si-a-ales-locul-de-veci-din-luna-decembrie-20022057
Radu tudor, despre starea lui mihai constantinescu: Din ultimele informații reiese că medicii ar fi interzis accesul tuturor în salonul lui mihai constantinescu. Mihai constantinescu se află în continuare intubat şi ventilat mecanic la spitalul floreasca, au declarat, pentru mediafax, surse medicale, care au precizat că deconectarea sa de la aparate nu este posibilă momentan, întrucât el „nu are respiraţii spontane.

Cântăreţul mihai constantinescu, în vârstă de 73.

Cântărețul mihai constantinescu se confruntă în ultimul timp cu probleme de sănătate grave. Starea de sanatate a lui mihai este acum stabila. Cântăreţul mihai constantinescu (73 ani) se află în stare stabilă şi e monitorizat de medicii de la spitalul de urgenţă floreasca, unde e internat din 13 mai.

Posting Komentar untuk "Starea Lui Mihai Constantinescu"