Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Fasole Verde La Borcan Jamila

Fasole Verde La Borcan Jamila

1 kilogram de fasole verde păstăi 2 1/2 căni de oțet din vin alb diluat 2 căni cu apă 1/4 cană cu sare de mare 1 cățel de usturoi 1 buchet de mărar proaspăt 3/4 linguriță de fulgi de piper roșu (opțional). ● 1 plic pikant fix.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Fasolea verde astfel conservată se poate folosi la salate, sau la diverse mâncăruri. Se pastreaza foarte bine chiar si doi ani, daca borcanele au fost bine sterilizate si mai. E super sa ai iarna o fasole verde in camara, parca ar fi acum culeasa, mai ales ca se gateste usor si repede.

Cum Se Congeleaza Fasolea Verde Rețete Fel De Fel
vizitati articolul complet aici : https://retetefeldefel.ro/cum-se-congeleaza-fasolea-verde/
● 1 legatura patrunjel verde. Se pune câte o aspirină în fiecare borcan şi se astupă. Se pastreaza foarte bine chiar si doi ani, daca borcanele au fost bine sterilizate si mai.

● 1 legatura frunze de telina.

Este un preparat de post, nu necesita multe ingrediente, folosim fasole congelata de buna. Deasupra lui, aranjăm borcanele pline cu fasole păstăi la borcan. Se pune câte o aspirină în fiecare borcan şi se astupă.

Rețeta de fasole verde la borcan, este simplă, chiar prea simplă. ● 1 legatura frunze de telina. Speli fasolea, o cureti de capete si eventualele ate.

Fasole Verde Picanta La Borcan Pentru Iarna Retetele Mele Dragi
vizitati articolul complet aici : https://www.retetelemeledragi.com/2017/09/fasole-verde-picanta-la-borcan-pentru-iarna.html/
Fasole verde la borcan, rețeta perfectă pentru toamnă. Daca se foloseste fasole verde cruda, se fierbe in apa cu sare. Atenție, acestea nu trebuie să se atingă!

Deasupra lui, aranjăm borcanele pline cu fasole păstăi la borcan.

Pregatite la borcane ne sunt de mare ajutor pe timpul ierni la supe, garnituri, salate sau alte preparate. Una doua scoti un borcan si faci o ciorba sau o mancare delicioasa ca in plina vara. Se pune câte o aspirină în fiecare borcan şi se astupă.

Nu am mai mancat fasole cu ciolan de ani de zile. Fasole verde pastăi, conservată pentru iarnă, o metodă simplă, naturală, fără conservanţi. Fasolea verde la borcan reţetă.

Ciorba De Fasole Galbena Reteta Ciorba De Fasole Galbena
vizitati articolul complet aici : https://www.qbebe.ro/retete_culinare/2_-_4_ani/ciorba_de_fasole_galbena
Varianta de pastai, teci la borcan este foarte practica deoarece nu ocupa loc nici in congelator. Borcanele le punem la rece, in beci,dacă dorim ca verzele să le avem pentru iarna, daca nu, atunci le lăsăm în bucatarie pe 2,3 zile pînă se murează.dupa ce verzele sunt salcioare le pastram in. Speli fasolea, o cureti de capete si eventualele ate.

Fasolea se va pune in oala in.

Borcanele le punem la rece, in beci,dacă dorim ca verzele să le avem pentru iarna, daca nu, atunci le lăsăm în bucatarie pe 2,3 zile pînă se murează.dupa ce verzele sunt salcioare le pastram in. Una doua scoti un borcan si faci o ciorba sau o mancare delicioasa ca in plina vara. Pregatite la borcane ne sunt de mare ajutor pe timpul ierni la supe, garnituri, salate sau alte preparate.

Posting Komentar untuk "Fasole Verde La Borcan Jamila"